Toner, Bingo og Festlig Samvær

Skien

Barkaden Skien inviterer deg til en kveld med musikk, bingo og festlig samvær gjennom vår spesielle musikkbingo-opplevelse. I våre lokaler i Skien kombinerer vi gleden av bingo med den musikalske spenningen for å skape en kveld som er både underholdende og unik.

Fredager 20:30

Litt mer

Barkaden Skien's Musikkbingo

Under musikkbingo-kvelden vil deltakerne bli tatt med på en musikalsk reise fra gamle favoritter til dagens hits, ledet av våre entusiastiske verter. Deltakerne har sjansen til å krysse av på bingobrettene sine mens de gjenkjenner låtene som spilles. Det handler ikke bare om å fylle rader med tall, men også om å konkurrere om flotte premier og ha det gøy med venner.

Barkaden Skien’s musikkbingo er en kveld fylt med latter, musikkglede og spennende konkurranser. Med attraktive premier, inkludert Barkaden-gavekort og andre overraskelser, blir dette en minneverdig opplevelse for deg og vennene dine. Bli med oss for en musikalsk reise i hjertet av Skien. Velkommen til Barkaden Skien – hvor toner og bingo skaper en uforglemmelig feststemning!

© 2023 Barkaden.