Vi er en

Gaselle bedrift

Barkaden er stolt over å kunne kunngjøre at vi er blitt tildelt Gaselle-status. Dette betyr at vi er anerkjent for vår rask vekst og vårt positive bidrag til næringslivet. Vi har dedikert oss til å skape minneverdige opplevelser for våre gjester, og denne anerkjennelsen inspirerer oss til å fortsette å levere kvalitetstjenester og innovative konsepter. Takk til våre fantastiske kunder og vårt hardtarbeidende team som har gjort dette mulig. Vi ser frem til å fortsette å være en del av din underholdning og å skape flere gode øyeblikk sammen med deg.

Om oss

Barkaden er en moderne bar som forvandles til et pulserende nattelivssted i helgene. Dette er et unikt sted hvor det klassiske møter det moderne, og der antikviteter smelter sammen med moderne design i sjarmerende omgivelser. Vi åpner allerede tidlig på ettermiddagen, og her er det rom for gode samtaler eller en uformell avslapning med venner eller kolleger. Vi holder våre dører åpne syv dager i uken, helt til stengetid, slik at du kan nyte tiden din hos oss når som helst.

Hos oss skaper vi deilige drinker hver eneste dag, men det er spesielt på fredag og lørdag kveld at stedet våkner til liv med sin helt unike atmosfære. Her kan du utforske både nyskapende og tidløse drinker, og vår drinkmeny har noe for enhver smak.

Barkaden har fått rykte på seg for sitt imponerende utvalg av leskedrikker og mocktails, som gir deg muligheten til å oppdage nye smaker du kanskje aldri har prøvd før

Biozone

Hos Barkaden verdsetter vi ikke bare din underholdning og komfort, men også din helse og velvære. Derfor har vi implementert Biozone-luftrensere i våre lokaler. Disse avanserte systemene bidrar til å skape en renere og friskere atmosfære, noe som er spesielt viktig i dagens tid.

Biozone-luftrensere hjelper med å fjerne skadelige partikler, bakterier, virus og uønskede lukt. Dette gir deg en enda mer behagelig og trygg opplevelse når du besøker Barkaden. Vi er dedikert til å skape et miljø der du kan slappe av, kose deg med spill og drikke, og vite at din helse og komfort er en prioritet for oss.

© 2023 Barkaden.