Tonenes Trivia og Bingo-moro

Tønsberg

Barkaden Tønsberg inviterer deg til en kveld med musikalsk moro og spennende konkurranse med vår unike musikkbingo-opplevelse. I våre lokaler i Tønsberg kombinerer vi tonene av musikk med bingoens spenning for å skape en festlig atmosfære.

Litt mer

Barkaden Tønsberg's Musikkbingo

Under musikkbingo-kvelden vil du bli tatt med på en reise gjennom ulike musikalske sjangre, fra klassikere til de nyeste hitene. Våre engasjerende verter styrer showet, og deltakerne har muligheten til å krysse av på bingobrettene sine mens de gjenkjenner låtene som spilles. Det handler ikke bare om å fylle rader med tall, men også om å utfordre dine musikkunnskaper og konkurrere om flotte premier.

Barkaden Tønsberg’s musikkbingo er en kveld hvor musikk, latter og spenning møtes. Med muligheten til å vinne attraktive premier, inkludert Barkaden-gavekort og andre overraskelser, blir det en minneverdig opplevelse for deg og vennene dine. Bli med oss for en musikalsk bingoopplevelse som skiller seg ut, og skap gode minner i hjertet av Tønsberg. Velkommen til Barkaden Tønsberg – hvor toner og bingo blir til en festlig kombinasjon!

© 2023 Barkaden.