Selskap på Barkaden

Skien

I Skien har vi en stor og lun uteservering som er delt opp i to deler med utsikt over vannet. Inne er også delt opp der biljard og bordtennis område inneholder en koselig lounge gruppe. Hovedrommet har plass til store grupper på langbordene våres og små grupper i sittegruppene. Barkaden i Skien rommer totalt 300 personer.

Litt mer

Skap Minner I Vårt Unike Miljø

Barkaden Skien ønsker å være vertskap for dine spesielle anledninger i en atmosfære som skiller seg ut. Vår varierte omgivelse gir deg muligheten til å lage minner i en morsom og spennende setting. Uansett om du planlegger en bursdagsfeiring, firmaarrangement eller en uformell sammenkomst, kan vi tilpasse opplevelsen for å imøtekomme dine behov.

Med et bredt utvalg av spill og en dedikert lag som sørger for at din begivenhet blir vellykket, er Barkaden Skien det perfekte stedet å feire med kolleger, venner og familie. La oss hjelpe deg med å skape minner på en annerledes og minneverdig måte. Velg Barkaden Skien som din selskapsdestinasjon og nyt den unike atmosfæren som vi har å tilby.

© 2023 Barkaden.