Velkommen til

Barkaden Drammen

Våre spill

Shuffleboard

Shuffleboard er et morsomt og avslappende spill som har funnet sin plass hos Barkaden.

chess

Sjakk

Sjakk er et av verdens mest elskede og utfordrende strategispill.

snooker

Biljard

Uansett om du er nybegynner eller en erfaren biljardspiller, er Barkaden stedet for å ta del i spenningen ved biljardspill og konkurrere i en vennlig og underholdende atmosfære.

table-tennis-racket

Bordtennis

Bordtennis er det perfekte spillet for alle i alle aldre og ferdighetsnivåer, og det gir muligheten til å forbedre dine ferdigheter mens du har det gøy.

Opplev Barkaden

Drammen

tre gode grunner

UnderholdningIconBlå

Variert underholdning

Barkaden Drammen gir deg tilgang til en rekke underholdende aktiviteter, inkludert shuffleboard, bordtennis, biljard, og et variert utvalg av brettspill. Uansett hva du foretrekker, er det alltid noe morsomt å gjøre, enten du er en konkurranseinnstilt spiller eller bare vil ha det gøy med venner.

DrikkeIconBlå

Rikholdig drikkeutvalg

Barkaden er kjent for sitt imponerende utvalg av drikkevarer, inkludert over 100 forskjellige alternativer. Enten du foretrekker leskedrikker, mocktails eller har en annen favorittdrikk, vil du finne noe som passer din smak.

VennerIconBlå

Hyggelig atmosfære

Barkaden Drammen kombinerer den avslappede stemningen til en moderne bar med en pulserende nattklubb i helgene, noe som gjør det til et ideelt sted for både uformelle sammenkomster og festlige kvelder. Her kan du sosialisere deg med venner og skape minner i en unik atmosfære.

Følg oss på Facebook

Åpningstider:
Kontakt oss Avd. Drammen

© 2023. Barkaden