Kreativitet, Drikke og Sosialt Samvær

Drammen

Barkaden Drammen inviterer deg til en spennende Paint and Sip-opplevelse – en kveld som kombinerer kunstnerisk utfoldelse, gode drikker og hyggelig sosialt samvær. Dette arrangementet er mer enn bare en malingsklasse; det er en mulighet til å utforske din kreative side i en avslappet og morsom atmosfære.

Litt mer

Barkaden Drammen's Paint and Sip:

Under Paint and Sip-kvelden vil en kunstinstruktør veilede deg gjennom trinnene for å skape ditt eget kunstverk. Uansett om du er en erfaren kunstner eller nybegynner, tilpasses denne opplevelsen alle ferdighetsnivåer. Samtidig som du utforsker din indre kunstner, vill du ha muligheten til å nyte forfriskende drikkevarer, inkludert Barkadens varierte utvalg av leskende alternativer og smaksfulle forfriskninger.

Paint and Sip hos Barkaden Drammen er en sosial begivenhet som ikke bare gir deg sjansen til å uttrykke deg gjennom kunst, men også til å dele latter og gode stunder med venner. Med stemningsfull musikk og en avslappet atmosfære blir dette arrangementet en minneverdig kveld. Velkommen til Paint and Sip hos Barkaden Drammen – hvor kreativitet, drikke og sosialt samvær går hånd i hånd for en uforglemmelig opplevelse!

© 2023 Barkaden.