Kreativitet, Drikke og Sosialt Samvær

Tønsberg

Barkaden Tønsberg inviterer deg til en unik opplevelse med vår Paint and Sip-kveld. Dette er ikke bare en malingsklasse; det er en mulighet til å utforske din kreative side, nyte gode drikker og dele latter og glede med venner og bekjente.

Litt mer

Barkaden Tønsberg's Paint and Sip:

Under Paint and Sip-kvelden vil du bli veiledet av en kunstinstruktør gjennom en malingsøkt, skritt for skritt. Uansett om du er en erfaren kunstner eller aldri har rørt en pensel før, tilpasses denne opplevelsen alle nivåer. Samtidig som du utforsker din indre kunstner, vill du ha muligheten til å nyte forfriskende drikkevarer, inkludert Barkadens varierte utvalg av leskende alternativer og smaksfulle forfriskninger.

Paint and Sip hos Barkaden Tønsberg er ikke bare en kreativ opplevelse; det er også en sosial begivenhet som gir deg sjansen til å skape kunstverk og minner. Med stemningsfull musikk og en avslappet atmosfære blir dette arrangementet en fest for sansene. Velkommen til Paint and Sip hos Barkaden Tønsberg – hvor kreativitet møter sosialt samvær for en uforglemmelig kveld med venner og moro!

© 2023 Barkaden.