Konkurranse og Sosialt Samvær

Drammen

Barkaden Drammen inviterer deg til spennende shuffleboard-turneringer, skapt for å kombinere konkurranseglede med sosialt samvær. Våre turneringer er åpne for alle nivåer av ferdigheter, fra de som er nye til shuffleboard til erfarne konkurrenter, og gir deg muligheten til å teste dine ferdigheter mens du nyter et vennlig fellesskap.

Litt mer

Barkaden Drammen: Sosialt Samvær og Shuffleboard-Spenning i Turneringer

I hjertet av Drammen samles deltakerne for å konkurrere på shuffleboard-banen. Stemningen er ladet med spenning, latter og en følelse av samhold, uansett om man er en erfaren spiller eller nybegynner. Hver puck som sklir over bordet, skaper ikke bare konkurransehistorie, men legger til det pulserende fellesskapet som er kjernen i Barkaden Drammen.

Med levende musikk, deilige drikkealternativer og en energisk atmosfære blir våre shuffleboard-turneringer mer enn bare et spill – de blir en feiring av vennskap, konkurranse og gleden ved å delta. Barkaden Drammen ønsker alle velkommen til å bli med på en kveld fylt med shuffleboard-moro, latter og samvær. Velkommen til Barkaden Drammen – hvor hver turnering blir et kapittel i historien om lokal spillglede.

© 2023 Barkaden.